Navigacija

Konkurs za takmičenje ”Uhvati ideju u digitalnom svetu”

Udruženje poslovnih žena Srbije sprovodi konkurs ”Uhvati ideju u digitalnom svetu” namenjen devojčicama uzrasta 12-15 godina koje žele da iskažu svoje preduzetničke ideje i kreativnost izradom jednominutnog video rada. Cilj konkursa, koji je otvoren do 20. aprila 2018. godine, je da promoviše korišćenje digitalnih tehnologija u rešavanju svakodnevnih izazova.

Svaki tim, sastavljen od tri devojčice, na konkurs može prijaviti jedan video rad u maksimalnom trajanju do 59 sekundi. Prijavni formular i saveti za izradu video rada nalaze se na ovoj stranici.

Autorke radova koje po izboru stručnog žirija uđu u finale, prisustvovaće događaju i radionici ”Uhvati ideju u digitalnom svetu” 26. aprila u Beogradu, a pobednice takmičenja očekuju vredne nagrade.  

Konkurs se sprovodi u susret Međunarodnom danu devojčica u informaciono-komunikacionim tehnologijama, koji je ustanovila Organizacija ujedinjenih nacija, a obeležava se krajem aprila svake godine. Ovogodišnji Dan devojčica u IKT-u se u Srbiji obeležava uz pokroviteljstvo predsednice Vlade Republike Srbije.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/61/PosterGirlsDay-bez-logoa-12.03..jpg