Navigacija

Vebinar „Šta treba da znate o studentskom životu“

Svi zainteresovani učenici završnih razreda srednje škole, a posebno oni koji koji su ove godine upisali fakultet ili visoku školu, mogu se prijaviti za učešće na vebinaru „Šta treba da znate o studentskom životu“, koji se održava u utorak, 11. jula 2017. godine od 16:00 do 16:45, u organizaciji Nacionalnog centra Euroguidance mreže.

Prelazak na sledeći nivo školovanja može biti svojevrstan izazov jer podrazumeva promenu okruženja, navika, nove obaveze i zahteve, predavače i kolege, a ponekada i preseljenje i zahtev za većom samostalnošću. Upravo zato je cilj ovog vebinara da pruži neophodnu podršku budućim studentima kako bi lakše otpočeli novu fazu školovanja. Nakon prezentacije, koja će ponuditi odgovore na najčešća pitanja i dileme sa kojima se brucoši susreću razmišljajući o svim promenama koje ih čekaju od jeseni, učesnici će moći da daju komentare, iznesu nedoumice i dobiju odgovore na konkretna pitanja.

Svi koji žele da učestvuju u vebinaru, do 11. jula u 12 časova se mogu prijaviti popunjavanjem kratkog registracionog formulara ili klikom potvrde učešća na fejsbuk događaju. Svim prijavljenima će na dan održavanja vebinara biti dostupan link, koji će dobiti putem imejla ili fejsbuk događaja, preko koga mogu pristupiti vebinaru.

S obzirom da je vebinar obuka ili prezentacija koja se sprovodi uživo preko interneta, učesnicima je potreban samo računar sa stabilnom internet vezom, a vebinar mogu pratiti bez obzira na mesto gde se nalaze.

Učešće u vebinaru je potpuno besplatno.

Ovo je jedan u seriji vebinara koje Euroguidance centar organizuje u toku maja, juna i jula za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji upisuju sledeći nivo školovanja, kao i za njihove roditelje koji žele da se informišu o načinima na koje mogu da podrže svoju decu u donošenju odluka i pripreme za sledeće faze obrazovanja i učenja.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/34/vebinar_studentski_zivot.jpg