Navigacija

Vebinar „Šta da radite ako niste upisali željeni studijski program“

Svi zainteresovani učenici završnih razreda srednje škole, kao i ostali koje zanima ova tema, mogu se prijaviti za učešće na vebinaru „Šta da radite ako niste upisali željeni studijski program“, koji se održava u utorak, 18. jula 2017. godine od 16:00 do 16:45, u organizaciji Nacionalnog centra Euroguidance mreže.

Za učenike završnih razreda srednje škole prvenstveno, izbor studijskog programa, a kasnije i polaganje prijemnog ispita predstavlja značajne događaje u životu. U tom periodu, upis fakulteta ili srednje škole postaje centralna tema i eventualni neuspeh, odnosno nemogućnost upisa na željeni studijski program predstavlja veliki izazov za učenike. Upravo zato je cilj ovog vebinara da pruži neophodnu podršku učenicima koji se trenutno suočavaju sa takvim okolnostima. Nakon prezentacije, koja će ponuditi odgovore na najčešća pitanja i probleme sa kojima se ovi učenici susreću, učesnici će moći da daju komentare, iznesu nedoumice i dobiju odgovore na konkretna pitanja.

Svi koji žele da učestvuju u vebinaru, do 18. jula u 12 časova se mogu prijaviti popunjavanjem kratkog registracionog formulara ili klikom potvrde učešća na fejsbuk događaju. Svim prijavljenima će na dan održavanja vebinara biti dostupan link, koji će dobiti putem imejla ili fejsbuk događaja, preko koga mogu pristupiti vebinaru.

S obzirom da je vebinar obuka ili prezentacija koja se sprovodi uživo preko interneta, učesnicima je potreban samo računar sa stabilnom internet vezom, a vebinar mogu pratiti bez obzira na mesto gde se nalaze.

Učešće u vebinaru je potpuno besplatno.

Ovo je poslednji u seriji vebinara koje je Euroguidance centar organizovao u toku maja, juna i jula za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji upisuju sledeći nivo školovanja i njihove roditelje. Pratite vesti na našem sajtu kako biste se blagovremeno informisali o daljim aktivnostima Euroguidance centra.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/35/Vebinar_Sta_ako_niste_upisali1.jpg